Omtanken Dalarna ingår partnerskap med Nuvida i Bergslagen första maj 2017

Omtanken Dalarna inleder, i syfte att trygga Omtankens fortsatta utveckling och framtid, ett partnerskap med Nuvida i Bergslagen AB.

 

Partnerskapet innebär inte några förändringar för Omtankens befintliga brukare/användare eller personal. Det kommer däremot ge en möjlighet till att utveckla Omtanken utanför Dalarna.

 

– Jag ser väldigt positivt på detta. När vi träffats och diskuterat våra olika verksamheters inriktning och bakgrund så ser jag att vi delar samma värderingar och syn på hur personlig assistans ska bedrivas. Jag har under en längre tid funderat på hur vi kan trygga verksamheten inför framtiden och nu känner jag att vi fått till en lösning som känns riktigt intressant, vi får in ett nytt positivt driv i Omtanken i och med detta, säger Omtankens ägare Thomas Nordström.

 

– Vi på Nuvida ser Omtanken som en mycket intressant och respekterad verksamhet inom ett område som ligger oss nära, i fråga om inriktning och utförande, säger Nuvidas vd Jonas Uhlin. – Att få bli en del av ett bolag som jobbat inom branschen i över 20 år med brukarens behov i fokus känns helt rätt. Vi har i och med detta stora förhoppningar om att tillsammans kunna föra Omtankens vision vidare och utveckla bolaget framåt.

 

Thomas Nordström kommer jobba vidare tillsammans med sina kollegor på Omtanken, från bolagets nya kontor i centrala Borlänge.

 

Vid frågor är ni välkomna att kontakta

Thomas Nordström, Omtanken Dalarna AB 070-238 23 77

Jonas Uhlin, vd Nuvida i Bergslagen AB 070-321 29 26

Robert Hedström HR, Nuvida i Bergslagen AB 073-075 40 01