Personaladministratör

 

Hej!

 

Vi söker en Personaladministratör som brinner för att hjälpa våra brukare med vikariehantering, stöd för våra personliga assistenter samt att vara vår röst som sprider glädje och värme till alla som hör av sig till oss.

 

Vi ser att du som söker har varit hos oss en tid, och känner att det är en utmaning att pröva på att vara den som ger stöd till kollegor från kontoret. Arbetet är dagtid, kontorstid med 100 % omfattning.

 

För att klara uppdraget som personaladministratör ska du ha erfarenhet eller utbildning i system för schemaplanering. Det är också meriterande om du har någon form av utbildning eller erfarenhet av arbets- eller projektledning. Du är en van användare av word och excel i officepaketet samt har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Du ska vidare vara trygg i dig själv samt ha resurser att hantera många saker samtidigt, då det tidvis är mycket att göra med vikarieanskaffning, schemaplanering samt andra uppgifter i rollen som personaladministratör.

 

Låter det spännande?

 

Kontakta Sofie så får du veta mer om vad som krävs för att må bra i rollen, och mer om vilka uppgifter som ingår. Denna rekrytering är en intern rekrytering då vi vill erbjuda möjligheten för våra personliga assistenter att pröva andra roller i organisationen.

 

 

Välkommen med din ansökan till sofie@omtankendalarna.se senast 11/12

 

Sofie & kollegorna på kontoret!